Projectleider

Andijk

h

Fulltime

HBO

Waar staat Green Simplicity voor?

Green Simplicity is een innovatieve onderneming en levert betaalbare onderzoeksystemen voor de tuinbouw in de vorm van onderzoekcellen, -containers, trollies en lighting kits. Deze instrumenten laten de tuinder zelf experimenteren in een (volledig) gecontroleerde omgeving met diverse variabelen, zoals ledverlichting, luchtvochtigheid, irrigatie, CO2 en temperatuur.

De resultaten, die zijn ontdekt door de tuinder/teler in de bovengenoemde onderzoek systemen, kunnen worden ingezet om de totale productie bij de klant te voorzien van de optimale teelt,- en klimaatconditie. Green Simplicity realiseert deze optimale teelt,- en klimaatconditie, in samenwerking met partners, in vorm van grote totaaloplossingen met innovatieve klimaatoplossingen en intern-transportsystemen voor grootschalige toepassing in de (glas)tuinbouw.

Heb jij ervaring om grote projecten te leiden? Ben je bekend met Techniek en de (glas)tuinbouw en ken jij de agrarische klant door en door? Wordt dan Projectleider binnen Green Simplicity. Hieronder lees je er alles over!

 

Dit vind jij leuk om te doen!

Als meewerkend voorman ben je verantwoordelijk voor de complete uitwerking en realisatie van projecten. Niet alleen de inrichting van teeltcondities, maar ook de facetten betreft de klimaatbeheersing maken onderdeel uit van de (grootschalige) oplossing.

Aan de hand van de klantofferte ben je in staat tekeningen, berekeningen en voorcalculaties verder uit te werken. Daarnaast ben je het aanspreekpunt van de start tot oplevering van het project en onderhoudt het contact met de leveranciers en onderaannemers. Je bent in staat om mee te denken en levert een eigen inbreng voor verbeteringen in het belang van het project. Je bewaakt de totale projectplanning en -calculatie, zodat het project conform de eisen van de klant wordt opgeleverd.

 

Hier herken jij jezelf in

✔ HBO-werk- en – denkniveau

✔ Minimaal 3 – 5 jaar relevante werkervaring als projectleider 

✔ Een technische,- of bouwkundige opleiding op hbo-niveau afgerond, met een goede dosis ervaring in Autocad of vergelijkbare applicatie.

✔ Zeer sterke kracht voor het behouden van overzicht, procesmatig denken en bereidt om mee te werken op de projectlocatie

✔ Doelstellingen kunnen vertalen in operationele plannen en acties op een oplossing,- en resultaatgerichte wijze.

✔ Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

 

Dit zoek jij verder in een baan

✔ Ongekend goede werksfeer. Met een jonge, informele afdeling en de leukste teamactiviteiten.

✔ Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open. Of je nu een week, maand of een jaar bij ons werkt.

✔ Persoonlijke doorgroeimogelijkheden voor een technische groene toekomst.

✔ Uitdagend werk om helemaal in op te gaan, zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent.

✔ Een platte organisatie in de breedste zin van het woord.

Voer hier je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact op!

Projectleider

6 + 3 =

Vragen? Neem contact op met jebb@greensimplicity.com
of bel +31 6 43 16 09 33

Onze vacatures