C++ Developer

Andijk

h

Fulltime

HBO

Waar staat Green Simplicity voor?

Green Simplicity is een innovatieve onderneming en levert betaalbare onderzoeksystemen voor de tuinbouw. Deze instrumenten laten de tuinder zelf experimenteren in een (volledig) gecontroleerde omgeving met diverse variabelen, zoals ledverlichting, luchtvochtigheid, irrigatie, CO2 en temperatuur. De resultaten van deze onderzoeksystemen kunnen door de teler worden toegepast om de totale productie te voorzien van de optimale teeltconditie om zodoende de productie te optimaliseren.

Daarnaast ontwikkelt en realiseert Green Simplicity in samenwerking met partners, op basis van de uitkomsten van onderzoekssystemen, totaaloplossingen met optimale teeltconditie en transportsystemen voor grootschalige toepassing in de (glas)tuinbouw.

Om onze groei te ondersteunen is Green Simplicity op zoek naar een
(full stack) C++ Developer
. Als C++ Developer schrijf je opzichzelf staand, consistent en testbare codes, die goed onderhoudbaar en toekomstbestendig is. Lees hieronder of deze functie bij jouw past. 

Dit vind jij leuk om te doen!

Als C++ Developer ontwerp, ontwikkel, test en implementeer je de besturingssoftware voor onderzoekcellen en grootschalige maatwerk totaaloplossingen van Green Simplicity.

De besturingssoftware van Green Simplicity koppelt onder andere bestaande systemen van leveranciers en voegt nieuwe functionaliteit toe die onze klanten de mogelijkheid geeft, via een gebruiksvriendelijk interface, alle besturingsvariabelen inzichtelijk te maken en te beïnvloeden. Je bent zowel backend- als frontend developer (full stack).

Je werkt in een team van technische specialisten, maar bent zelfstandig verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de software. 

Hier herken jij jezelf in.

✔ HBO-werk- en – denkniveau

✔ 2-4 jaar werkervaring in vergelijkbare functie;

✔ Een opleiding op HBO-niveau afgerond, met een goede dosis ervaring in C++.

✔ Doelstellingen kunnen vertalen in operationele plannen en acties op een oplossing,- en resultaatgerichte wijze.

✔ Zelfstandig en resultaatgericht werkzaam, maar verliest het team niet uit het oog.

✔ Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal 

Dit zoek jij verder in een baan.

✔ Ongekend goede werksfeer. Met een jonge, informele afdeling en de leukste teamactiviteiten.

✔ Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Daar staan we altijd voor open. Of je nu een week, maand of een jaar bij ons werkt.

✔ Reiskostenvergoeding en pensioenregeling

✔ Persoonlijke doorgroeimogelijkheden voor een technische groene toekomst.

✔ Uitdagend werk om helemaal in op te gaan, zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent.

✔ Een platte organisatie in de breedste zin van het woord.

Voer hier je gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact op!

C++ Developer

4 + 1 =

Vragen? Neem contact op met jebb@greensimplicity.com
of bel +31 6 43 16 09 33

Onze vacatures

Projectleider

Als meewerkend voorman ben je verantwoordelijk voor de complete uitwerking en realisatie van projecten. Niet alleen de inrichting van teeltcondities, maar ook de facetten betreft de klimaatbeheersing maken onderdeel uit van de (grootschalige) oplossing.

Lees meer