LED Lighting Kit

Een op maat gemaakte oplossing om snel en doelgericht onderzoek te doen.

Met onze Lighting kit is het mogelijk in elke situatie een onderzoek te starten naar de effecten van de verschillende lichtkleuren op uw gewas. Wilt u snel weten hoe uw gewas reageert op LED in combinatie met daglicht of juist in een donkere omgeving? Met de Lighting kit is het heel gemakkelijk een groot of klein onderzoek te starten op elke locatie.

Plug & Play

Upgrade naar de modernste technologie in LED groeilichtonderzoek! De Lighting Kit biedt een uitbreiding op het gebied van LED onderzoek binnen de bestaande teelt,- en/of onderzoeksruimte. De Lighting kit bestaat uit een set van 12, 24, 48 of 60 HORTILED Multi ® 4DIM armaturen powered by Hortilux, welke wordt aangestuurd via de tablet met eigen ontwikkelde softwar. De set is gemakkelijk te installeren in een bestaande onderzoeksomgeving, om op deze manier te achterhalen wat het meest optimale lichtrecept is binnen de huidige teeltsituatie.

Volledige besturing via de 10.1″ tablet

Met onze easy-to-use software is de Lighting kit eenvoudig in te stellen. Omdat wij de software geheel zelf hebben ontwikkeld, zijn ook hierin vele mogelijkheden. Afhankelijk van het systeem kunnen wij ook hier verschillende oplossingen bieden, en naar wens worden geleverd. Zoals bijvoorbeeld de intensiteit (µmol/m2.s) per kleur instellen op plantniveau of een vast spectrum dimmen in µmollen of van 0 – 100%.

Samen naar de beste oplossing

Licht is de basis voor groei van alle gewassen. Om tot een beter gebruik te komen van de mogelijkheden van LED belichting in de tuinbouw, staat Green Simplicity tot uw beschikking om u te begeleiden, zodat u vanaf het begin het maximale uit uw LED oplossing haalt.  Kortom: samen bedenken we de ideale combinatie van techniek en uw gewas.

Stel Elk Denkbaar Lichtrecept Samen

De grote kracht van onze Lighting Kits zijn de LED-verlichtingsmogelijkheden, die ongeëvenaard zijn wanneer u die vergelijkt met soortgelijke systemen.

De LED-verlichting is dimbaar per kleur
Alle denkbare lichtrecepten zijn mogelijk en instelbaar
Ook hoge lichtniveaus mogelijk, tot 1500umol/m2.s
Op maat gemaakt, toepasbaar in elke situatie

 

Projecten

Ontdek de reeds gerealiseerde projecten van GREEN SIMPLICITY

EEN GREEP UIT ONZE KLANTEN

BAS-F - Lighting Kit
Curio - Lighting Kit
Dekker Chrysanten - Lighting Kit
Hobaho - Lighting Kit
Kruidenaer -Lighting Kit
Proeftuin Zwaagdijk -Lighting Kit
Syngenta - Lighting Kit
Iribov - Lighting Kit