Climate Chamber

Haal het meeste uit uw gewas!

De LED Research Klimaatcel van Green Simplicity, is samen met tuinders en kwekers ontwikkeld. Het resultaat is een innovatieve en betaalbare klimaatcel met een eenvoudige en praktische werking, waarmee u voor ieder gewas, de temperatuur, luchtvochtigheid, CO2, watergift en uiteraard de LED belichting gemakkelijk kunt instellen.

Inrichting op Maat

De inrichting van uw eigen LED Climate Chamber is geheel op maat: u vertelt de wensen en Green Simplicity denkt met u mee voor de ideale inrichting.  Kortom: samen bedenken we de ideale combinatie van techniek en uw gewas.

Voor een constante verbetering van de R&D-afdeling, biedt Green Simplicity de Climate Chamber op locatie. Dit concept is op maat ontworpen om aan de behoeften van de teler te voldoen. Dit door de afmetingen te gebruiken binnen het reeds bestaande ruimte, in combinatie met de nieuwste en beste onderzoek technologieën.

Om het enorme aanbod aan verschillende rassen te toetsen, moet het klimaatsysteem over de beste specificaties beschikken om aan de eisen van de teler te voldoen. Met het klimaatsysteem van Green Simplicity overtreft het de verwachtingen van elke andere klimaatcel.

Volledig besturingsysteem op uw tablet

Vanuit de wensen van de teler, heeft Green Simplicity ingezet op de ontwikkeling van nieuwe software. Een gebruiksvriendelijk interface waarbij overzicht, snelheid en vakkundigheid  centraal staat en grafische beperkingen tot de verledentijd behoren. Alle setpoint kunnen gemakkelijk worden bediend vanuit een overzichtelijk dashboard én waardes kunnen tussentijds gewijzigd worden op de 10,1″tablet.

Alle variabelen in de klimaatcel kunnen gemakkelijk worden waargenomen.  Daarnaast kan de informatie voor grondige analyses, worden geëxporteerd en opgeslagen naar een datasheet belangrijkste informatie.

Advies op Maat

Licht is de basis voor groei van alle gewassen. Om tot een beter gebruik te komen van de mogelijkheden van LED belichting in de tuinbouw, staat Green Simplicity tot uw beschikking om u te begeleiden, zodat u vanaf het begin het maximale uit uw klimaatcel haalt.

Elk lichtreceptuur mogelijk

De LED-armaturen in de mobiele klimaatcel beschikken over vier kleuren, namelijk blauw, wit, rood en verrood. Elke kleur is onafhankelijk dimbaar per armatuur. Het dimmen van de IP66 armaturen wordt mogelijk via de Green Simplicity Software, op de 10.1″ tablet tot de gewenste lichtintensiteit.

Echter is niet alleen de ledverlichting is belangrijk om te sturen, ook de groeivariabelen; temperatuur, vochtigheid, CO2 en irrigatie zijn essentieel voor een optimaal beheer van het gewas.

Projecten

Ontdek de reeds gerealiseerde projecten van GREEN SIMPLICITY

EEN GREEP UIT ONZE KLANTEN

Brabant Plant - Climate Chamber
Gipmans - Climate Chamber
plantenkwekerij-gitzels - Climate Chamber - Grow light
KP Holland - Climate Chamber
Rijk Zwaan - Climate Chamber
Solynta- Climate Chamber
Van der Avoird - Climate Chamber
World Horti Center Van der - Climate Chamber