Climate Chamber

Haal het meeste uit uw gewas!

De LED Research Klimaatcel van Green Simplicity, is samen met tuinders en kwekers ontwikkeld. Het resultaat is een innovatieve en betaalbare klimaatcel met een eenvoudige en praktische werking, waarmee u voor ieder gewas, de temperatuur, luchtvochtigheid, CO2, watergift en uiteraard de LED belichting gemakkelijk kunt instellen.

Inrichting op Maat

De inrichting van uw eigen LED Research Klimaatcel is geheel op maat: u vertelt uw wensen, wij denken met u mee, en zo komen we tot uw ideale inrichting. Dit geldt natuurlijk ook voor de LED-verlichting. U kunt zelfs een klimaatcel afnemen zónder LED-verlichting! Kortom: samen bedenken we de ideale combinatie van techniek en uw gewas.

Voor een constante verbetering van de R&D-afdeling, biedt Green Simplicity de Climate Chamber op locatie. Dit concept is op maat ontworpen om aan de behoeften van de teler te voldoen door de afmetingen te gebruiken binnen het reeds bestaande proces in combinatie met de nieuwste en beste onderzoek technologieën.
Dit betekent dat de Climate Chamber is gepersonaliseerd om perfect te passen binnenkant van het gebouw en match met bestaande tool die al is in gebruik.

Om het enorme aanbod aan verschillende rassen binnen de kas, moet het klimaatsysteem de beste specificaties hebben om aan de eisen van de teler te voldoen. Met het klimaatsysteem van Green Simplicity overtreft het de verwachtingen van elke andere klimaatcel.

Volledig besturingsysteem op uw tablet

Met zelfontwikkelde software kunnen de groeifactoren worden beheerst en gecontroleerd op de 10 inch draagbare tablet. Voor grondige analyses, kunnen de relevante gegevens worden geëxporteerd naar een datasheet voor het opslaan van de belangrijkste informatie.

Alle variabelen in de klimaatcel kunnen gemakkelijk worden waargenomen dankzij de gebruiksvriendelijke interface, en geeft de teler de mogelijkheid om in te stellen de timer, hittemelders en instelpunten op de gewenste waarden en intervallen voor de optimale groei.

Advies op Maat

Licht is de basis voor groei van alle gewassen. Om tot een beter gebruik te komen van de mogelijkheden van LED belichting in de tuinbouw, staat Green Simplicity tot uw beschikking om u te begeleiden, zodat u vanaf het begin het maximale uit uw klimaatcel haalt.

Stel Elk Denkbaar Lichtrecept Samen

De grote kracht van onze Klimaatcel zijn de LED-verlichtingsmogelijkheden, die ongeëvenaard zijn wanneer u die vergelijkt met soortgelijke teeltsystemen: Maar niet alleen de ledverlichting is belangrijk om te sturen, ook de groeivariabelen; temperatuur, vochtigheid, CO2 en irrigatie zijn essentieel voor een optimaal beheer van het gewas. 

✔   De LED-verlichting is dimbaar
✔ Per onderzoeksvlak onafhankelijk kleur en lichtintensiteit instellen.
✔   Ieder denkbaar lichtrecept is mogelijk.
✔   Verschillende irrigatiemethodes mogelijk
✔   Klimaat via software te controleren op een veilige manier

Projecten

Ontdek de reeds gerealiseerde projecten van GREEN SIMPLICITY

EEN GREEP UIT ONZE KLANTEN

Brabant Plant - Climate Chamber
Gipmans - Climate Chamber
plantenkwekerij-gitzels - Climate Chamber - Grow light
KP Holland - Climate Chamber
Rijk Zwaan - Climate Chamber
Solynta- Climate Chamber
Van der Avoird - Climate Chamber
World Horti Center Van der - Climate Chamber