Maatwerk

Voor ieder klus de juiste oplossing

Buiten de scope van ons brede assortiment, vraagt de teler om een oplossing op maat, welke perfect aansluit binnen zijn/haar bedrijf. Veel kleine of grote onderzoekscompartimenten, verschillende lichtplannen of een bestaande techniek herontwerpen voor nieuwe onderzoeksmogelijkheden? Green Simplicity zal hierin de techniek en teelt samenvoegen tot één juiste oplossing, in vorm van een nieuwe onderzoeksmodulen voor plantgericht onderzoek.

Voorbeelden van projecten:

 

Mini Labs

Green Simplicity heeft, in samenwerking met koelinstallateur “Van Den Berg”,  een Research minilab ontworpen en ontwikkeld. Een lab van ongeveer 6 m3, waarin het irrigatiesysteem, het binnenklimaat en de LED belichting aangestuurd kan worden dankzij de costume build software. Dankzij de aansturing middels de software, kunt u gemakkelijk de HORTILED Multi met het gewenste lichtrecept instellen voor het beoogde onderzoeksresultaat.

Thermogradient tafel

Bij kiemtesten wordt vaak een thermogradient tafel gebruikt. De basis achter dit product is dat het oppervlak van de tafel van links naar rechts in temperatuur varieert. Dankzij deze techniek kan bij elke temperatuur worden beoordeeld welk kiemproces het krachtigst is.

Naast het bestaande product heeft Green Simplicity een stukje techniek met meerwaarde geïnstalleerd.  Dankzij deze aanpassing kunnen de kiemtesten niet alleen getest worden op de beste temperatuur, maar ook op het optimale LED-spectrum voor het ontkiemen van de zaden.

Projecten

Ontdek de reeds gerealiseerde projecten van GREEN SIMPLICITY

EEN GREEP UIT ONZE KLANTEN

Ruiter Wever - Grow light - Vertical Farming
WEB-LOGO-VANNOVA- - Vertical Farming