Mobile Climate Chamber

Haal het meeste uit uw gewas!

De LED Research Klimaatcel van Green Simplicity, is samen met tuinders en kwekers ontwikkeld. Het resultaat is een innovatieve en betaalbare klimaatcel met een eenvoudige en praktische werking, waarmee u voor ieder gewas, de temperatuur, luchtvochtigheid, CO2, watergift en uiteraard de LED belichting gemakkelijk kunt instellen.

Betaalbare oplossing op locatie

Naast een klimaatcel op een vaste locatie, levert Green Simplicity ook een ‘Mobile Climate Chamber’. De ideale onderzoekscel, om de kennis en mogelijkheden voor uw bedrijf te oogsten, binnen het optimale formaat van een 20ft of 40ft container. De Mobile Climate Chamber geeft de tuinder, teler veredelaar of kweker de mogelijkheid om plantgericht onderzoek te doen, tegen een betaalbare oplossing op locatie.

LED-verlichting is een steeds meer gebruikte techniek, die de gewassen de exacte hoeveelheid, spectrum en temperatuur geeft die ze nodig hebben om het maximale resultaat per vierkante meter te bereiken. Maar niet alleen de ledverlichting is belangrijk om te sturen, ook de groeivariabelen; temperatuur, vochtigheid, CO2 en irrigatie zijn essentieel voor een optimaal beheer van een (indoor)farm. Om deze reden ontwierp, ontwikkelde en produceerde Green Simplicity de Research Mobile Climate Chamber, om ook de gewassen te telen, te kweken en te analyseren onder de best mogelijke omstandigheden.

Mogelijkheid tot huur container

Naast de mogelijkheid om de container aan te schaffen voor uw bedrijf, biedt Green Simplicity ook de mogelijkheid om de 20ft container te huren. Met deze optie maakt Green Simplicity plantgericht onderzoek toegankelijk voor iedereen. Neem direct contact op voor extra informatie.

Stel Elk Denkbaar Lichtrecept Samen

De grote kracht van onze Klimaatcel zijn de LED-verlichtingsmogelijkheden, die ongeëvenaard zijn wanneer u die vergelijkt met soortgelijke teeltsystemen:

Licht is de basis voor groei van alle gewassen. Om tot een beter gebruik te komen van de mogelijkheden van LED belichting in de tuinbouw, staat Green Simplicity tot uw beschikking om u te begeleiden, zodat u vanaf het begin het maximale uit uw mobiele klimaatcel haalt.

✔    De LED-verlichting is  individueel dimbaar per onderzoeksvlak.
✔    De lichtintensiteit is individueel aan te sturen via de software.
✔    Verschillende irrigatiemogelijkheden.
✔    Lichtkleur per armatuur is onafhankelijk in te stellen.
✔    Ieder denkbaar lichtreceptuur is te bereiken.

Projecten

Ontdek de reeds gerealiseerde projecten van GREEN SIMPLICITY

EEN GREEP UIT ONZE KLANTEN

Vreugdenhil - Climate Chamber
Universiteit Utrecht - Climate Chamber
Flevoberry - Climate Chamber
Hanze Hogeschool - Climate Chamber
bejologo - Climate Chamber
Smit kwekerijen - Smit Kwekerijen