RESEARCH

Inleiding research

– Wat kan LED-verlichting betekenen voor de tuinbouw?
– Hoe kan LED leiden tot meer productie?
– Hoe kan LED gewassen beïnvloeden om een hogere prijs te halen?

Kortom: hoe kan LED-verlichting de groei van planten sturen en controleren, om meerwaarde te creëren voor de teler?

LED-groeilicht heeft een breed lichtspectrum aan kleuren. Door de juiste samenstelling te kiezen van dit spectrum wordt het groeiproces bevorderd. Binnen o.a. de tuinbouw biedt dit enorm veel kansen om kosten te besparen en ruimte te winnen. De uitdaging is om de juiste samenstelling van het lichtspectrum te vinden voor uw gewas. Green Simplicity biedt diverse LED-oplossingen zoals belichtingssets, mobiele lichtrekken en een complete klimaatcel.

Hoe doen wij dit?

Met de oplossingen van Green Simplicity doet u zélf onderzoek naar de effecten van LED-groeilicht op uw gewas. Niet meer extern, maar onder uw eigen dak, met standaard of op maat ingerichte plug-and-playtools. Onze systemen zijn modulair en daarom schaalbaar, en variëren van een set dimbare HORTILED-armaturen tot aan een volledig ingerichte klimaatcel met meerlagenteelt, HORTILED Multi 4DIM, automatisch bewateringssysteem, CO2-toevoer, luchtvochtigheids- en temperatuursysteem.

Wij gaan met u en gesprek en maken aan de hand van uw wensen een licht, en installatieplan. Na het berekenen van het aantal benodigde armaturen, selecteren we een type besturingssysteem. Na het installeren van de lampen en het kalibreren per lichtkleur ter hoogte van het gewas, kunt u de groeifactoren eenvoudig instellen in het systeem via de gebruiksvriendelijke software applicatie,  op de bijbehorende tablet.

BEGELEIDING DOOR GREEN SIMPLICITY 

Wanneer het LED,- en/of klimaatonderzoek van start gaat, is het begrijpelijk dat u veel vragen heeft betreft het plantgericht onderzoek. Green Simplicity heeft deze kennis en ervaring en staat tot uw beschikking voor  begeleiding, zodat er precies aan de juiste groeifactoren kan worden gestuurd om het maximale resultaat uit het onderzoek te halen.

Een greep uit onze klanten

Brabant Plant - Climate Chamber
Gipmans - Climate Chamber
plantenkwekerij-gitzels - Climate Chamber - Grow light
KP Holland - Climate Chamber
Rijk Zwaan - Climate Chamber
Solynta- Climate Chamber
Van der Avoird - Climate Chamber
World Horti Center Van der - Climate Chamber
Vreugdenhil - Climate Chamber
Flevoberry - Climate Chamber
Universiteit Utrecht - Climate Chamber
bejologo - Climate Chamber
Hanze Hogeschool - Climate Chamber
Smit kwekerijen - Smit Kwekerijen
BAS-F - Lighting Kit
Curio - Lighting Kit
Dekker Chrysanten - Lighting Kit
Hobaho - Lighting Kit
Iribov - Lighting Kit
Kruidenaer -Lighting Kit
Proeftuin Zwaagdijk -Lighting Kit
Syngenta - Lighting Kit
WEB-LOGO-VANNOVA- - Vertical Farming