GROWLIGHT

Inleiding Growlight

Met onze expertise en ervaringen gaat Green Simplicity, samen met u, op zoek naar de optimale situatie voor het gewas. Het is bewezen dat ons systeem een meerwaarde is voor u als kweker, teler, veredelaar of tuinder. 

De resultaten tot nu toe zijn veelbelovend: Met onze LED groeilichtinstallaties is van alles mogelijk LED belichting in meerlagenteelt, en met het juiste lichtrecept is zowel de groei, kwaliteit en structuur te beïnvloeden. 

Met het stuurlicht kunnen er grotere productieaantallen behaald worden, evenals kwalitatief betere producten, als; natuurlijke kleurtinten, meer spreiding in het compacter gewas, of zelfs een langer gewas. Anders gezegd: Met LED-verlichting kunt u, met zo laag mogelijke input van energie, water en grondstoffen,  het maximale aan productie uit een plant halen.

Wij denken graag mee!

Green Simplicity denkt graag met u mee voor de ontwikkeling, realisatie en installatie van het Growlight-concept binnen uw onderneming, zodat de ideale combinatie ontstaat tussen techniek en uw gewas.

Projecten

Ontdek de reeds gerealiseerde projecten van GREEN SIMPLICITY

Een greep uit onze klanten

DSV Zaden - Grow light
Kaagman Schooneman - Grow light
Bloomore klaas schouten - Grow Light
plantenkwekerij-gitzels - Climate Chamber - Grow light
Ruiter Wever - Grow light - Vertical Farming
Schouten Tulips Ruiter - Grow light
Niels Kreuk - Grow light
Kwekerij S Schouten - Grow light