Door de ontwikkelingen rond LED- en hybride groeilichtsystemen, zijn telers op zoek naar het ideale LED-spectrum voor hun gewas. LED-groeilicht biedt nieuwe kansen voor hun teelt. Beter sturen op gewaseigenschappen, minder gebruikmaken van chemische groeiregulatoren en constanter produceren zijn enkele van de redenen om voor LED-belichting te kiezen. 

Inleiding Growlight

Met onze kennis en expertise gaat Green Simplicity, samen met u, op zoek naar de optimale teeltsituatie voor het gewas. Het is bewezen dat ons systeem een meerwaarde is voor u als kweker, teler, veredelaar of tuinder. 

De resultaten tot nu toe zijn veelbelovend: Met onze LED groeilichtinstallaties is van alles mogelijk LED belichting in meerlagenteelt, en met het juiste lichtrecept is zowel de groei, kwaliteit en structuur te beïnvloeden.

Met het groeilicht kunnen er grotere productieaantallen behaald worden, evenals kwalitatief betere producten, natuurlijke kleurtinten, meer spreiding in het compacter gewas of zelfs een zwaarder / langer gewas. Anders gezegd: met LED verlichting kunt u met zo laag mogelijke input van energie, water en grondstoffen,  het maximale aan productie uit een plant halen.

Advies op maat

Green Simplicity denkt graag met u mee voor de ontwikkeling, realisatie en installatie van het Growlight-concept binnen uw onderneming, zodat de ideale combinatie ontstaat tussen techniek en uw gewas.

 

Green Simplicity is een one-stop-shop als het gaat om de passende oplossing voor de inrichting van de teeltruimte. De juiste oplossing wordt gevormd dankzij de kennis en ervaring, welke is opgedaan bij de proeven in meer dan 50 verschillende onderzoeksystemen, én de kennis op het gebied van techniek en plantfysiologie

 

Growlight Projecten

Ontdek de reeds gerealiseerde projecten van GREEN SIMPLICITY

Producten Green Simplicity Concepts

Een greep uit onze Growlight klanten

DSV Zaden - Grow light
Kaagman Schooneman - Grow light
Bloomore klaas schouten - Grow Light
plantenkwekerij-gitzels - Climate Chamber - Grow light
Ruiter Wever - Grow light - Vertical Farming
Schouten Tulips Ruiter - Grow light
Niels Kreuk - Grow light
Kwekerij S Schouten - Grow light