Concepts

Green Simplicity Concepts is uw partner in het ontwikkelen van een optimaal teeltsysteem dat perfect aansluit op de behoeften van uw gewas. Met onze onderzoeksystemen van Green Simplicity Research kunt u gericht plantgericht onderzoek uitvoeren en uw eigen gewassoorten testen in een gecontroleerde omgeving.

Na het analyseren van de onderzoeksresultaten staat Green Simplicity Concepts klaar om u te begeleiden bij de volgende stappen. Of het nu gaat om het optimaliseren van individuele variabelen of het implementeren van een geautomatiseerd meerlaags teeltsysteem, wij adviseren en begeleiden u gedurende het hele proces. Dankzij onze nauwe samenwerking met verschillende partners kunnen we altijd een passende oplossing bieden, afgestemd op de behoefte van het gewas.

Deze telers gingen u voor

Denken vanuit de plant

Bij Green Simplicity staat het denken vanuit de plant centraal in onze aanpak. We streven ernaar technieken uit verschillende sectoren te omarmen en te verbeteren in onze teeltsystemen. Door dit te doen, stellen we telers in staat om een maximale opbrengst te behalen met de hoogste kwaliteit en tegelijkertijd het gebruik van hulpbronnen te minimaliseren.

Door innovatieve technologieën toe te passen en onze teeltsystemen voortdurend te verbeteren, streven we naar een optimale plantengroei en productiviteit. Onze focus ligt op het bieden van de tools en oplossingen die telers nodig hebben om efficiënt en duurzaam maximaal resultaat te behalen.

Neem contact op

Meer controle over uw gewas

Bent u klaar voor de volgende stap en wilt u ontdekken wat uw gewas en productieproces kunnen bereiken? Green Simplicity Research helpt u met plantgericht onderzoek en testen in een gecontroleerde omgeving. Als conclusies zijn getrokken, staat Green Simplicity Concepts klaar om u te begeleiden bij de opschaling. Ons team bespreekt graag de mogelijkheden en geeft persoonlijke gesprekken en demonstraties. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

nl_NL